Opgave:

Artikler til avistillæg

Beskrivelse:

Jeg skriver artikler for European Media Partner, der producerer avistillæg til aviser som Ekstra-Bladet, Børsen, Berlingske og Jyllands-Posten. Tillæggene er temaaviser, og det betyder, at jeg taler med virksomheder og organisationer i vidt forskellige brancher i forbindelse med mit arbejde med artiklerne.

Eksempler på artikler til avistillæg

Herunder følger eksempler på artikler, jeg har skrevet for European Media Partner. Listen er langt fra udtømmende:

Forny dagpengereglerne – artikel baseret på interview med direktør i FTF-A, Michael Darmer.

Sammen om et fælles mål – artikel baseret på interview med Bo Zoffmann, medstifter og partner i konsulentvirksomheden PS4.

Udviklingen inden for bygningsteknologi giver nye muligheder – artikel baseret på interview med direktør i Jysk CTS, Ken Hansen.

Danmark presset i top – artikel baseret på interview med Nigel F. Edmondson, direktør i MADE – Manufacturing Academy of Denmark.

Det kører for chaufførkampagne – artikel baseret på interview med projektchef i Transportens Udviklingsfond, Magnus Købke.

Danmark er på rette vej – artikel baseret på interview med Finn Zoëga Olesen, chefkonsulent og sektionsleder ved Teknologisk Institut.

Cradle to cradle – vækst uden affald – artikel baseret på interview med Anette Jensen Smith, ejer af Eco Branding.

Fremtiden skal tages med på råd – artikel baseret på interview med Poul Bruun, innovationsdirektør i ILT Innovation, brancheorganisationen ITD’s innovationscenter for logistik og transport.

God start for 3×34 Logistik – artikel baseret på interview med administrerende direktør i 3×34 Transport, Peter Hauge Jensen.

Ønsker du at se, hvordan artiklerne ser ud på tryk, kan du tage et kig på mit Interview med Johnny Reimar.